JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

martes, 22 de junio de 2010

SOPAR FI TEMPORADA 2009/2010

EL PRÒXIM DISSABTE DIA 26 DE JUNY ES CELEBRARÀ EL SOPAR DE TANCAMENT DE TEMPORADA 09/2010 AL PARC DE LA BEATA INÉS. PER A MÉS INFORMACIÓ CONTACTAR AMB EL COORDINADOR DE L'ESCOLA JUAN ANTONIO VILA.

miércoles, 16 de junio de 2010

TORNEO DE FÚTBOL 11 VILLA DE BENIGÀNIM

El próximo fin de semana viernes 18 y sábado 19 se celebra en el Campo Muncipal de Benigànim el VI torneo de Fútbol 11 , en las categorias de Cadete, infantil y Querubin con la participación de los equipos de Benigànim, Valencia E1, Canals, Castelló de la Ribera, LLosa ,Genoves,Aielo, LLutxent.




Desde la organización queremos dar las grácias a Roberto Soldado el nuevo 9 del Valencia CF que nos ha firmado una camiseta para poder realizar un sorteo en el mismo torneo.




Esperemos que el mismo ambiente que se vivió el pasado torneo del 4 y 5 de junio en Fútbol 11 se repita y que podamos disfrutar de dos días deportivos.



Roberto Soldado,Juanjo Oms representate y Carlos Boch redactor de Superdeporte
Soldado mostrando la camiseta que será sorteada el próximo sábado antes de la final de cadetes

En el momento de la dedicatoria: " Con mucho cariño para el torneo de Benigànim, de su amigo"





<

viernes, 11 de junio de 2010

Benjamí al Torneig de l'Olleria



Aquest dijous dia 11 de juny el benjamí va estar al torneig de l'Olleria. Paco Micó, coordinador de l'escola de futbol base de l'Olleria i amic, ens ha passat la foto de l'equip.

miércoles, 9 de junio de 2010

Resultats del IV torneig de Futbol-7

El passat cap de setmana és va disputar el IV torneig de Futbol-7 amb la participació de 36 equips dividits en sis categories: Alevins 98, Alevins 99, Benjamins 2000, Benjamins 2001, Prebenjamins 2002 i Prebenjamins 2003.
El Resultats van ser:

Alevi A va guanyar al Ontinyent per els penaltis després del partit emocinant amb un 3-3
Subcampió categoria Alevi98 Ontinyent B

Campió L'Enguera per els penaltis en Alevins 99

Subcampió després de fer un gran torneig i espectacular final Alevi B

El VCF va pedre contra la FEBO la final en categoria Benjami del 2000 gran partit dels xiquets del la Vall d'Albaida que és van imposar clarament.

Campió Benjami B categoria Benjamins 2001 molt bon partit contra el aielo per un 5-2


Va ser un equip tapat que va deslumbrar en el seu joc i va ser digne finaliste enhorabona

Campió prebenjamins 2002 el Benigànim intens cap de setmana al nostre poble i participació al PEPE VALLS on els entrenadors van conseguir el trofeu al millors entrenadors molt be i a continuar la temporada que ve.

La llosa molt bon equip i gran final subcampió Prebenjamins 2002

Els prebenjamins 2003 és van imposar en la final al moixent per 2-0 quedant campions del torneig enhorabona i moltes felicitats





Guanyadora rifa divendres



El montaverner alevi tambe volia una foto del trofeu bon ambient









Guanyador Rifa dissabte





Moixent

lunes, 7 de junio de 2010

TOT UN ÈXIT EL TORNEIG DE FUTBOL-7 DE BENIGÀNIM

El passat cap de setmana l'escola de futbol de Benigànim, encapçalada pel seu coordinador Johan, organitzaren el Torneig de Futbol-7. Un torneig de 2 dies (divendres i dissabte) on destaquem la gran quantitat de gent que va anar a les instal·lacions esportives. Festa, color, diversió, alegría ... un fum de sensacions mesclades al nostre poble. Un terreny de joc inmillorable gràcies a la gespa artificial inaugurada aquesta mateixa temporada, unes noves grades on no cabía més gent, els voltants del camp replets de pares i mares, un ambient per a recordar, ja que mai s'havia vist tanta gent al camp de futbol sobretot el divendres. Aquest fet il·lussionava als xiquets, als equips, als entrenadors, i com a conseqüència un bon joc, on el principal era passar-ho el millor possible.
ENHORABONA A L'ORGANITZACIÓ, UN 10 DE PARTICIPACIÓ I ESPORTIVITAT.