CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

domingo, 12 de octubre de 2008

EL JUVENIL PERD EL LIDERATGE

El juvenil de Paco Rus va pedre el seu primer partit de competicó oficial este dissabte en Albaida després de una primera part molt bona que va acabar amb el resultat de 0-1 a favor dels nostres (gol de Ivan) la pressió de l' Albaidense en la segon va influenciar als nostres que van aguantar fins quan faltava 15 minuts va empatar l'Albaida a partir d'aquest moment van pedre el control i van acabar perdent per 3-1.
Però el equip de Rus està ben situat en la clasificació ja que te dos victories i un empat un total de 7 punts que fins esta derrota inesperada, tant els resultats com el nivell estaba seguent molt bo.
Ara a recuperar-se i donar la talla el proper diumengue contra el Sueca, el gallito del grup.