CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

domingo, 26 de octubre de 2008

la pluja protagonista

LA pluja ha obligat a suspendre la majoria de partits d'aquesta cap de setmana de l'escola de Benigànim, tan sols dels 12 equips ha jugat 3 el Aleví B que va pedre en Alcoi, el Benjami que ha guanyat en Manuel Enova , per 2-4 i el juvenil que va guanyar en Enguera, per 0-2.
El Cadet i el infantil A descansaven, i els demes equips tindran que esperan a jugar en diferentes dies els partits aplaçats.
El Benigànim és va impossar al Benisa per 6-1 en un terreny molt afectat per la pluja el Benigànim va ser superior i continua en els primers llocs de la classificació.

sábado, 18 de octubre de 2008

el primer partit de la lliga 2008-2009

El equip de Rafa el Benjami A al camp del Alcoyano un partit disputat que s'ha decidit en la segon part, el gol del nostres de Andreu per cert un gran gol.
Joel i Joan dos pulmons del Benjami han treballat de valent pero el Alcoyano ha segut superior.
El Aleví A ha perdut contra el Alcoyano este matí , a pesar del bon partit dels nostres durant la ,primera part, No han perdut la gana d'esmorzar.

Les mares fiels seguidores dels xiquets hui de bon matí al Autobus i cami Alcoi A lo millor un dia és possen a jugar ?.

domingo, 12 de octubre de 2008

EL JUVENIL PERD EL LIDERATGE

El juvenil de Paco Rus va pedre el seu primer partit de competicó oficial este dissabte en Albaida després de una primera part molt bona que va acabar amb el resultat de 0-1 a favor dels nostres (gol de Ivan) la pressió de l' Albaidense en la segon va influenciar als nostres que van aguantar fins quan faltava 15 minuts va empatar l'Albaida a partir d'aquest moment van pedre el control i van acabar perdent per 3-1.
Però el equip de Rus està ben situat en la clasificació ja que te dos victories i un empat un total de 7 punts que fins esta derrota inesperada, tant els resultats com el nivell estaba seguent molt bo.
Ara a recuperar-se i donar la talla el proper diumengue contra el Sueca, el gallito del grup.

COMENÇA LA TEMPORADA 2008-2009

Desde el Cadet que estarà en el grup 10 fins els prebenjamins de primer any començaran el proper cap de setmana les diferents competicions oficials de la federació valenciana.
El infatil A tambe estara en el mateix grup 10, el infantil de Eliseo de primer any tindrà el seu grup en el 17 on la va ser un canvi dur per el primer tram de lliga.
Per part del futbol 7 estaran el Alevi A i el Benjamin A en el grup 27, el Alevi B i el Benjami B en el grup 28 el Benjami C en el 30 i els prebenjamins A al 19 i el prebenjami B en el 17.
Esperem que tots més els querubins disfruten d'una gran temporada i que la diversió i el futbol siga molt bon coctel.
Tambe fer menció especial als entrenadors Víctor, Juan Carlos, Eliseo, Jesús, Rafa, Gustavo,Fabri, PAblo Soler,Javi Gomar, Abel, Jordan, Javi Sala , Andrés i Ruben que son part fonamental per que els alumnes de l'escola pugen disfrutar en cada entrenament.

lunes, 6 de octubre de 2008

MES FOTOS DELS PARTITS D'AQUEST CAP DE SETMANA

Javi (jugador de l'aleví A)

Els cadets amb el seu entrenador Victor al vestidor. Una xarradeta sobre el partit, canviar-se i a escalfar per al partit.