JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 21 de febrero de 2009

JORNADA DEL 21 DE FEBRER

Tant el Cadet com el Infantil A els tocava descansar esta jornada, però els jugadors han acudit a vore el derbi entre Els veins de Quatretonda i el nostre Infantil B de Eliseo, en un partit molt igualat , han començat molt be els nostres impossant-se 2-0 però el Quatretonda ha empatat, noves alternatives en el marcador i al final del partit el definitiu 3-4 per al Quatretonda, injusta derrota que deixa als nostres tocats, però esperem en un altra jornada la sort estiga del seu costat. Indicar que esperem la promta milloria de Bryan lesionat el passat dissabte en Navarres i que té una fisura en la munyeca. ànim i recuperat.
UNA NOVA JORNADA El Aleví B en un gran partit ha guanyat finalment al Canals 5-4 , partit molt disputat que al final s'ha decantat pel sort pel Alevins de Gustavo.Tot el contrari ha passat en els Benjamins de Fabri un partit espectacular dels nostres que a tot un Canals , que porta dos Temporades sense pedre ningun partit els han plantat cara i en un final trepidant de moltes alternatives en el últim suspir del partit el Canals ha conseguit el gol de la victoria, derrota injusta dels nostres pel 3-4 però demostrat que cada dia van a més.

Finalment el Prebenjami ha perdut contra el Albaidense per un 0-6, s'ha notat la baixa de Jose Luis i Nico.


Nova derrota del Aleví A, En la Canal per 4-0, però si li sobra algo a este equip és casta, i segur que prompte vindràn les victories.



Important victòria del Benjami A en la Canal per 1-4 gols de José(2) i Andreu (2)
Altres resultats de la jornada el Agullent s'han imposat al nostre Benjami C per 5-1.



No hay comentarios: