CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

domingo, 8 de febrero de 2009

PARTITS DEL CAP DE SETMNA DEL 7 DE FEBRER

El equip de Sala va pedre en LLutxent contra el líder per 10-0 encara que en tot moment van donar la cara. Ha seguir millorant.

La victoria del Benjami B de Fabri sobre el Plús xàtiva fa que el Benigànim es quede segon en la classificació provissional ja que el passat dijous van guanyar tambe al MAnuel Enova

Bona victoria del cadet de victor, que front al líder Albaidense és va impossar per un 3-2, partit molt disputat, entre dos grans equips que van saber jugar, amb marcadors diferents, Era primer Marcos, que adelantava al Benigànim però en la segona part el Albaidense va demostrar perquè està dalt de la classificació, van marcar dos bons gols i era el moment del nostre Capi Kevin va marcar un atentinc golaç que va donar ales als nostres,excepcional jugada de Héctor i el 3-2 definitiu de Jhon, un gran partit que fa que els nostres continuen en clares opcions, però hi ha que tindre els peus en terra ja que tan sols son tres punts i encara queda una segona volta apassionat.

Sebastian i la seua famila, el bon porter del prebenjamí B van disputar el seu partit en xàtiva

Els querubins de Iosu i Jordan va fer disfrutar als molt familiars que van vore el bon partit dels nostres contra L'Albaidense resultat final 8-1

Toni , en el centre de l'imatge, un gran davanter.

L'Aleví A, encara que amb moltes baixes va fer una bona primera part guanyant al Enguera per un clar 1-3, en la segona part remontada i nova derrota per 7-3

Mal partit dels xiquets del Benjami de Rafa que en la seua visita a Enguera van caure derrotats per 3-1

Bona víctoria del equip de Javi que va guanyar a la canal per 5-4 jose luis (4) i Nico 1

Víctoria contundent del Aleví B al Plus pe 6-2 DAvid en pla golejador.

0-1 el Líder Albaidense va tindre molta sort en la seua visita pel mati ja que moltes ocasions dels nostres i en una falta van conseguir el gol, que dona els tres punts al equip de fora.

Però este equip te casta hi té remontar.