CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 21 de marzo de 2009

PRIMERA JORNADA DE LA PRIMAVERA

partit trepidant del Prebenjami A contra el Navarres, molts gols i un empat que sap a poc Nico (6) Pablo 2 i Marc els golejadors.
En l'inici de la primavera, una nova jornada encara que com era habitual estos ulitms dies no ha lluit el sol, però bon temps per la pràctica del futbol , tots els partits s'han disputat sense problemes: destacar la gran victòria del Cadet per un 8-2 contra la CAnal ja que els homes de Vic han realitzat una gran primera part i s'han impossat d'una manera clara.
També l'infantil de Eliseo que en un partit que han disputat després del Benigànim(6-2 al Tavernes fenomenal partit del UD Benigànim que han passat per damunt del Tavernes).
Han empatat 3-3 contra el Castelló de la Ribera en un partit que els xiquets de Eliseo no han sabut mantidre la victòria pese adelantar-se per tres vegades.

Ruben autor d'un gol del Aleví a que al final no han pogut conseguir la victòria, pese anar 0-3 en la primera part, la segona per olvidar han perdut per 5-3.

El mateix resultat del Benjami A en Albaida un 5-3 en un partit molt extrany ja que no s'ha pogut remontar.

El equip de Sala ha perdut per un clar 5-9 contra el montaverner.

kevin el Fenomenal porter del Infantil A en l'instantanea, hui de nou Alex Mico el golet i victòria per un 1-0.

Abel i Rafa Almiñana entrenadors del Prebenjami hui han disputat un partit amistos en la pobla llarga al final la victòria per als locals, encara que els nostres han donat la cara en tot moment inclus en moments les fenomenals parades del porter local han impedit més gols dels nostres.

Algunes pares i mares del Prebenjamins B hui en la grada de la pobla.

Bona segon part del equip de Gustavo que han perdut contra el líder per un 2-5, la primera part ha segut del Castelló de la Ribera que serà el campió del grup 28 Enhorabona.

Destacar la victòria del Benjami B contra el CAstelló per un 3-1 en un partit molt igualat que al final els nostres s'han imposat.