JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

domingo, 24 de mayo de 2009

I FALTEN TRES JORNADES

Una vegada acaba la lliga per la majoria d'equips, el cadet e infantil continuen lluitant per acabar en lo més alt les seues respectives competions.
La resta d'equips comença una nova forma de competir en els diverssos tornejos de finalització de temporada la qüestió és no parar ja que el futbol mana.

RESULTATS
INFANTIL A 9 - CONTESTANO 0
Molt fàcil el partit per als nostres que van conseguir una important golejada que pot servir en cas de empatar a punts.
CADET 3 - CONTESTANO 0
El cadet de Víctor continua en la seua linea el constestano va vindre a no jugar al futbol i van fer un antifutbol amb moltes interrupcions del joc però els cadets saben el que volem resultat just i curt per al merit del nostres Jhon i héctor els golejadors.

ONTINYENT 6 - INFANTIL B 0
En un partit amistos i amb moltes baixes els nostres van donar la cara durant la primera part però el equip campió de la lliga va demostrar el perque. Tambe destacar que tots els alevins del B van jugar tinguent en conter les baixes de l'infantil b.



ALEVI A -
El Aleví A va participar en el bon torneig de futbol base de Moixent un gran expectacle que van vore en Moixent i amb equips punteres van disputar tres partits encara que van ser tres derrotes el nivell mostrat dels nostres va ser més que interesant ja que contra el Plus i el Canals van poder donar la sorpresa , encara que la calor i esgotament físic va pesar en últim partit contra el VAllada.



El benjami A tambe va jugar en Moixent,organitzat per Bermudez coordinador del Moixent que desde l'escola de Benigànim volem donar les gràcies per el tractament als dos equips que van tindren al llarg de tot el dia .
En quan als resultats bon partit realitzat contra el campió Plus xàtiva i derrota per sols 4-0 tot un èxit per als nostres davant d'un gran equip victòria contra l'enguera per 6-0 i derrota contra el xàtiva per 4-0 un bon balanç del Benjami.





ONTINYENT 8 - PREBENJAMI 4
Els xiquets de Javi en les intalacions del poliesportiu de ontinyent van pedre en un partit amistos.





ONTINYENT 0 - PREBENJAMI B 9
Gran partit dels xiquets del prebenjami B que per primera vegada durant la temporada van ser 4 golejadors de un partit: Carles, PAblo, XAvi i Juanjo.
ALTRES RESULTATS.
BENJAMI C 2 XÀTIVA 6








No hay comentarios: