JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 2 de mayo de 2009

JORNADA DEL PONT DE MAIG

Una nova jornada s'ha disputat hui en molt bon sol en tots els camps, destacar de la jornada la important victòria del CAdet en el dificil camp dels salesianos d'alcoi, victòria que fa que és quede segon en la clasificació a tres punts de l'albaidense este equip en un partit més, pel que fa la resta d'equips no ha segut bona jornada per la majoria d'equip ja que els prebenjamins B i l'infantil B i el Benjami C han segut els unics que han aconseguit la victòria, però ja sabem que el que práctica esport sempre guanya. Alex,el jugador del Infantil B de Eliseo,és protagoniste per els seus gols, sempre juga a gran nivell Molt be i ha continuar millorant cada setmana.
Inés i Cristina mares i fiels seguidores dels seus fills en els respectius equips hui han disfrutat com cada setmana. El fenòmen femeni tambe en la nostra escola cada vegada sòn més les dones que els agrada el futbol.

ONTINYENT A 7 - ALEVI A 2
En un partit condicionat per la molta calor, els xiquets de Jesús han fet el que han pogut s'han buidat en el terreny de joc davant d'un rival superior.



ESSIDES ALCOI 1 - CADET 4
Gran partit dels pupils de víctor, front un rival situat en la quarta plaça de la classificació els nostres han fet el que tocaba fer guanyar per mantindre les distancies entre els tres equips que és disputaran ser campions.
Marcos,RAfa i Héctor (2) han segut els golejadors.



ALBERIC - JUVENIL
1-0
Si els nostres hagueren aprofitat les ocasions algun susto haguera tingut L'Alberic




ESSIDES ALCOI 3 - INFANTIL A 2
En un partit condicionat per les baixes i el terreny de joc els nostre no han pogut obtindre els tres punts que podrien ser importants per escalar a la segona plaça de la classificació, la propera setmana més.






PREBENJAMI A 3 - ENGUERA 7
El resultat ho diu tot molt clar mal partit dels nostres i derrota, El millor la tornada al terreny de joc després de dos setmanes de PAblo, Ens alegrem molt que estigues recuperat.






ALEVÍ B 5 - MONTAVERNER 6
Segon partit del quadrangular de la Vall i derrota per l'equip de Gustavo, partit en dos parts diferents la primera per el montaverner i la segona per als nostres.
Hi ha que tindre en conter que els partits tenen dos parts i hi ha que intentar jugar les dos en la mateixa intensistat.







BENJAMI B 2 - MONTAVERNER 6
El equip de Fabri no ha tingut el seu partit contra un rival de més força física com el montaverner ja que tenen jugadors de segon any i han marcat les diferencies , però continuen millorant per disputar la final del quadrangular.







GUADASSUAR 0- PREBENJAMI B 7
Partit amistos disputat el divendres en les intal.lacions de Guadassuar, molt bon partit del alumnes de Abel que van guanyar fàcilment.









ONTINYENT A 3- BENJAMI A 0
Un partit que no diu clar el resultat ja que han tingut moltes ocasions pero els postes o el infortuni no ha permes que els nostres li dedicaren un gol al seu company Borja Garcia ja que desde el passat dimarts esta al hospital per una caiguda en el seu domicili, va tot be i esperem que molt prompte el xicotet però gran Borja torne a jugar al seu esport i amb els seus amics.
ANIM BORJA EL PROXIM PARTIT SERÀ NOSTRE










ALFARRASI 2 - BENJAMI C 7
Tambe en un partit amistos el equip de Sala ha guanyat al Alfarrasi, hui amb la colaboració de Carles, Joel i Borja Borreda,









INFANTIL B 8- GENOVES 0
Fàcil partit dels nostres contra un rival molt inferior a ells ara a jugar l'ultim partit davant la Costera en canals, i acabar la temporarda.











No hay comentarios: