JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 7 de marzo de 2009

JORNADA DEL 7 DE MARÇ

Ferran i Rafa del equip de Javi que hui ha conseguit la victòria davant del montaverner per 6-4, Nico i Pablo han segut els golejadors per partitda triple.
Adrian, Pascual ,Miguel, i José després del partit

Alex Mico, el davanter del Infantil A que hui ha marcat dos gols als seus amics de l'olleria, però com deu de ser després del partit tots estaven junts.
Sobre tot bon rollo és lo més important.


El cadet ha guanyat en L'olleria , per 2-3, un partit molt disputat que els pupilos de Víctor, han conseguit un bon resultat, però hi ha que continuar millorant i apendre de les nostres errades per continuar millorant als propers partits.




Per fí l'infantil B de Eliseo han guanyat .Este matí amb dos gols de Alex i Salva, tres punts per als nostres que té que donar-los moral de cara als propers partits.
Miguel Badenes,lesionat la setmana passada estava animat desde la banqueta als seus companys, esperem que tant ell com Bryan tornen prompte al terreny de joc.
Moments d'escalfament del Benjamí A, hui no ha sabut jugar al Xàtiva A i al final victòria dels de la Costera per un clar 6-1
Derrota en Xàtiva del Aleví A per un 8-4 ,després d'una primera part prou roïn dels nostres en la segon han estat més entonats, però no poden donar tanta ventaja a ningún rival ja que com diu el refran qui perdona paga.
ALTRES RESULTATS DE LA JORNADA
GENOVES 7 BENJAMI C 0
PREBENJAMI B 0- ALBAIDENSE B 6
ALBAIDENSE B - ALEVÍ B 8-1
ALBAIDENSE B - BENJAMI B 2-4
JUVENIL - CASTELLÓ DE LA RIBERA ( Diumengue 18:00 )

No hay comentarios: