CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

viernes, 13 de marzo de 2009

PARTITS DEL 14 DE MARÇ

Una nova jornada s'ha disputat este cap de setmana, la majoria partits aplaçats que faltaven disputarse per la pluja o el vent d'esta manera tots els equips ja tenen els seus partits complets.
Per fí celebració i victòria del Aleví A, en una bona segona part els pupilos de Jesús van guanyar el seu partit contra la Costera, Falta fea a este bon equip que portaven massa temps sense coneixer el sabor de la victòria ara a per més.
El benjami c va caure de manera contundent contra l'ontinyent c el equip de la capital de la Vall va ser molt superior però els nostres van millorant tacticament per donar millor prestacions en les proximes competicions.

El sistema defensiu del equip del Cadet va ser clau en la derrota contra l'ayorense en un partit disputat de poder a poder on els nostres és van adelantar dos vegades i van deixar que es remontaren el marcador. Hi ha que continuar treballant que la lliga és molt llarga i fins al 13 de juny pot passar de tot. Este equip te raça de campió i estic segur que van a lluitar per conseguir el que volem.

José autor de tres gols contra la costera nova victòria, marcos i Andreu 4 els golejadors.

Adama és el lider del infantil A, ahir un gol i quan apareix de forma continua el seu equip ho agraix, 3-0 pese fallar moltes ocasions que el fenomenal porter de l'ayorense va desbaratar.

Bonam victòria del Benjami de FAbri , on es van repartir els gols la primera part un tres cero ja anunciava que els tres punts eren dels nostres.

Joel cada dia que pasa el jove punta del Aleví b va a més ahir ell va ser el autor del gol, que va donar els tres punts als de Gustavo,

Sense dubte el protagoniste del partit del juvenil va ser Emilio, el fenomenal jugador ahir li va tocar la més dura jugar de porter i com no podia ser d'un altra manera el que és un crack dins i fora o va desmostrar que de porter tambe te maneres.