CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 9 de mayo de 2009

JORNADA MOLT POSITIVA PER ELS NOSTRES

Una nova jornada i la podem clasificar com molt positiva de tots els equips de l'escola de Benigànim en la matinal de dissabte i la vesprada del divendres de moment i a falta dels partits del diumenge tots els equips han conseguit guanyar i conseguir els tres punts i tinguent en conter que els rivals tambe juguen les partits han segut dignes de vore.
INFANTIL A 2 - MODALCOY 1
El infantil A ha conseguit guanyar al Modalcoy segon clasificat en un gran partit jugat de tu a tu, En una primera part on els nostres han començat impossant el seu ritme i molt prompte han marcat el primer gol , en un corner Alex Mico però han continuat treballant per conseguir el segon que ha vingut per mig de Josep al final del partit el Moda ha fet el gol del honor.

PREBENJAMINS B 3 - RACING ALGEMESI 2
Un partit que el resultat no diu tot el que ha passat ja que els nostres han tingut un clar partit molt prompte i en un resultat de 3 cero al final del partit l'algemesi casi dona la sorpresa.

Memorable partit de Fran i Marcos
Fran el bon porter del Cadet .
Marcos s'ha possat el mono de faena al mig el camp però ha fet un gol increible donant els tres punts al seu equip

Molt bon treball d'equip que li ha donat la victòria i tres nous punts.

Celebració del gol de Jhon el empat a dos.

Gran partit del Benjami A han guanyat al Canals A per 4-2 un fenomenal partit que volien dedicar la victòria a Javier i Borja .

Héctor un golaç el que ha conseguit hui

ALEVI A 3 - CANALS 1
Gran partit dels pupilos de Jesús que contra un bon rival situat en els llocs alts de la taula han donat tot el que han pogut per acabar impossant-se.
Destacar a tot el equip pel treball i sacrifici per conseguir els tres punt i una nova victòria.

LA COSTERA 5 - INFANTIL B 6
L'equip de Eliseo s'ha posat les piles al final de la temporada una llàstima ja que disposen d'un gran equip i poc a poc s'han asentat en la categòria hui un partit epic ja que en la primera part tot en contra dos penaltys i un resultat advers per 5-3 però la segon ha segut dels nostres i han remontat el partit i els tres punts han vingut a casa.