JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 16 de mayo de 2009

ULTIMA JORNADA DE LLIGA PER TOTS MENYS CADETS E INFANTIL A

L'ultima jornada de competició per la majoria dels equips de l'escola esportiva de futbol Benigànim els dos prebenjamins, el Aleví A, el Benjami A més l'infantil B i Juvenil han acabat este cap de setmana les seues respectives lligues. Hi ha que destacar que tant el cadet com l'infantil A acaben les seues respectives competicions el 13 de Juny falten apasionats jornades
Com a resum de la jornada ha segut una barreja de resultats però sempre hem de destacar l'estil que cada mister ha donat al seu equip jornada a jornada.
RESULTATS
AL prebenjami B li tocava viatjar a Alzira per tancar la temporada el resultat no ha segut massa just amb els nostres ja que moltes ocasions i poc acert han segut determinats per que L'Alzira guanyara el partit 3-1.
Héctor el bon jugador del Cadet hui a conseguit 3 nous gols.

El CAdet ha guanyat en casa de l'ontinyent B per un 1-4



El Aleví A ha perdut en la seua visita a Alcoi per un contundent 11-0 .

En la competició del quadrangular de la Vall de l'albaida finalmente el Aleví B va pedre la final contra el Montaverner per un 7-4.
Bona Experiència dels nostres que no han perdut el ritme i per moments tenien guanyada la final la relajació va fer vindre amunt al rival.




Davant d'un equip molt solid el Benjami B va saber jugar i encara que la victòria va caure al Montaverner els nostres van donar la cara en tot moment.
REsultat final de 4-1 .
ALTRES RESULTATS:
ONTINYENT B 0 - INFANTIL A 7
Amb la incorporació de 5 jugadors del infantil B l'equip de Juan CArlos ha segut molt superior al seua rival ara a continuar en la matiexa dinàmica.
PREBENJAMI A 7 - LA COSTERA 2
Bon partit dels xiquets del Prebenjami ja que de la ma hui de José han completat un bon partit i una merescuda victòria.
BENJAMI A 6 - XÀTIVA B 5
Un partit igualat al final la victòria
CANALS 6 -QUERUBINS 2
XÀTIVA 2 - BENJAMI C 6
LA CANAL 4 - JUVENIL 1





No hay comentarios: