JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

lunes, 23 de febrero de 2009

UN DIA DE FESTA

Els prebenjamins B ahir diumengue van viure un dia complet de convivència i de festa de bon mati van anar a disputar el seu partit a xàtiva un partit molt intens on finalment la falta d'acert o el millor acert del xàtiva li va donar la victòria. per 4-2 dos gols de Carles, però després tenien la festa preparada i tots junts van anar de dinar i a continuar passant-ho molt bé en els seus companys i els seus amics del equip, tota una expèriencia que hi ha que repetir més vegades ja que tots, menuts i grans ho van passar de los més be.
El resultat del partit és lo de menys.

Bona Victòria del Juvenil




Dos gols de Javi Valor, van donar una nova victoria al juvenil el dissabte per la vesprada, el Enguera va ser un digne rival, i tant sols va inquetar la porteria de Jordi al final del partit al conseguir el seu gol, però ja faltaven pocs minuts i els nostre van ser capaços de conseguir els tres punts, que l'hi donen moral per preparar els pròxims encontres.

sábado, 21 de febrero de 2009

JORNADA DEL 21 DE FEBRER

Tant el Cadet com el Infantil A els tocava descansar esta jornada, però els jugadors han acudit a vore el derbi entre Els veins de Quatretonda i el nostre Infantil B de Eliseo, en un partit molt igualat , han començat molt be els nostres impossant-se 2-0 però el Quatretonda ha empatat, noves alternatives en el marcador i al final del partit el definitiu 3-4 per al Quatretonda, injusta derrota que deixa als nostres tocats, però esperem en un altra jornada la sort estiga del seu costat. Indicar que esperem la promta milloria de Bryan lesionat el passat dissabte en Navarres i que té una fisura en la munyeca. ànim i recuperat.
UNA NOVA JORNADA El Aleví B en un gran partit ha guanyat finalment al Canals 5-4 , partit molt disputat que al final s'ha decantat pel sort pel Alevins de Gustavo.Tot el contrari ha passat en els Benjamins de Fabri un partit espectacular dels nostres que a tot un Canals , que porta dos Temporades sense pedre ningun partit els han plantat cara i en un final trepidant de moltes alternatives en el últim suspir del partit el Canals ha conseguit el gol de la victoria, derrota injusta dels nostres pel 3-4 però demostrat que cada dia van a més.

Finalment el Prebenjami ha perdut contra el Albaidense per un 0-6, s'ha notat la baixa de Jose Luis i Nico.


Nova derrota del Aleví A, En la Canal per 4-0, però si li sobra algo a este equip és casta, i segur que prompte vindràn les victories.



Important victòria del Benjami A en la Canal per 1-4 gols de José(2) i Andreu (2)
Altres resultats de la jornada el Agullent s'han imposat al nostre Benjami C per 5-1.



domingo, 15 de febrero de 2009

SEMPRE SERÀS UN DELS NOSTRES

JOSE LUÍS PÉREZ GARCIA, el fenomenal jugador del Prebenjami A, ens abandona este cap de setmana ha disputat fins ara el últim partit contra L'Aielo marcant 4 gols, ara que estava en plena forma per motius laborals, la familia es traslada a Malaga i volem dir-li que sempre seràs un dels nostres esperem que allí tornes a disfrutar de jugar en un altre equip però que tingues el record que per Escola Esportiva de Futbol Benigànim hem disfrutat durant dos anys del teu joc i de la teua simpatia com esportiste i persona, esperem que pugues seguir informat del teu equip per mig del blog , per no pedre el contacte amb els teus amics de l'escola. Foto del partit contra l'Aielo




sábado, 14 de febrero de 2009

nou video de fotos

UN MATÍ D'ESTIU I MOLTS GOLS

Celebració del segon gol del Cadet autor Marcos Rico
Iosu en la foto del partit contra L'albaidense victoria per 1-0 gol de Sergi
Demà partit en Sueca a les 12:30




El prebenjamí d'Abel han guanyat al Enguera per 5-2 un partit molt disputat Carles (3), Pablo i Juanjo els golejadors.



El benjami C de Javi Sala, després d'un primera part igualada ha perdut finalment 0-3 contra la Canal, però poc a poc, les alumnes milloren les seues prestacions al camp.




2-2 els xiquets de Rafa per fí han demostrat que si que saben jugar han empatat contra el Castelló de la Ribera





Bon resultat del Infantil A contra el Moixent 2-1 ha favor dels nostres Yeray i Fouet els golejadors, davant d'un bon equip







El cadet s'ha impossat 3-1 en un partit molt disputat contra un equip correos i que ha segut més complicat , hi ha que continuar treballant per millorar.
Kevin, Rico i Héctor els golejadors





El Aleví A ha perdut contra el líder el Castelló de la Ribera 3-14, bon correctiu pel xiquets de Jesús, Un equip molt més superior.




Altres Resultats:
Navarres 5 Infantil B 1
L'olleria 1 Benjami B 3
Aielo 7 Prebanjami A 6
Montavener 5 Aleví B 4 (amistos)



miércoles, 11 de febrero de 2009

EL FRONT GANXUT DE BENIGÀNIM

EL FRONT GANXUT DE BENIGÀNIM APLEGA A INTERNET!!! ALGUNS DELS MEMBRES DE CAMÍ AL CAMP DE FUTBOL PER DISFRUTAR DEL PRIMER EQUIP: UD BENIGÀNIM. TOT UN LUXE EL TINDRE A DIA DE AVUI, UNA PENYA DE GENT JOVE QUE ANIME AL PRIMER EQUIP. TOT UNA FESTA! GRÀCIES I A CONTINUAR AIXÍ.

domingo, 8 de febrero de 2009

PARTITS DEL CAP DE SETMNA DEL 7 DE FEBRER

El equip de Sala va pedre en LLutxent contra el líder per 10-0 encara que en tot moment van donar la cara. Ha seguir millorant.

La victoria del Benjami B de Fabri sobre el Plús xàtiva fa que el Benigànim es quede segon en la classificació provissional ja que el passat dijous van guanyar tambe al MAnuel Enova


Bona victoria del cadet de victor, que front al líder Albaidense és va impossar per un 3-2, partit molt disputat, entre dos grans equips que van saber jugar, amb marcadors diferents, Era primer Marcos, que adelantava al Benigànim però en la segona part el Albaidense va demostrar perquè està dalt de la classificació, van marcar dos bons gols i era el moment del nostre Capi Kevin va marcar un atentinc golaç que va donar ales als nostres,excepcional jugada de Héctor i el 3-2 definitiu de Jhon, un gran partit que fa que els nostres continuen en clares opcions, però hi ha que tindre els peus en terra ja que tan sols son tres punts i encara queda una segona volta apassionat.








Sebastian i la seua famila, el bon porter del prebenjamí B van disputar el seu partit en xàtiva



Els querubins de Iosu i Jordan va fer disfrutar als molt familiars que van vore el bon partit dels nostres contra L'Albaidense resultat final 8-1





Toni , en el centre de l'imatge, un gran davanter.















L'Aleví A, encara que amb moltes baixes va fer una bona primera part guanyant al Enguera per un clar 1-3, en la segona part remontada i nova derrota per 7-3








Mal partit dels xiquets del Benjami de Rafa que en la seua visita a Enguera van caure derrotats per 3-1









Bona víctoria del equip de Javi que va guanyar a la canal per 5-4 jose luis (4) i Nico 1




Víctoria contundent del Aleví B al Plus pe 6-2 DAvid en pla golejador.











0-1 el Líder Albaidense va tindre molta sort en la seua visita pel mati ja que moltes ocasions dels nostres i en una falta van conseguir el gol, que dona els tres punts al equip de fora.



Però este equip te casta hi té remontar.












lunes, 2 de febrero de 2009

ELS NOSTRES VISITANTS

TENIM VISITANTS DE TOT EL MON!

domingo, 1 de febrero de 2009

RESULTATS DE HUI DIUMENGUE



Segons ens informa el seu mister Javi, el prebenjamí A ha donat la cara davant del tot poderos Plús, han tardat 18 minuts en anotar el primer gol, però a messura que anava avançant el partit els nostres s'han desinflat però jugant prou be resultat final 8-1 el gol dels nostres Jose Luis.





El juvenil que tenia que juga esta vesprada en Ayora, ha suspes el partit per les plujes que havien caigut en el camp, de moment sense data.




FOTOS DEL BENJAMI CONTRA L'OLLERIA





Agraïr a Paco Mico les fotos del Benjami en l'olleria, com sempre molt bones fotos.