CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

martes, 7 de abril de 2009

JORNADA I VACANCES DE PASQUA

el prebenjamí B va empatar en la seua visita a Castelló 3-3 en un partit que van deixar escapar els punts ja que van tindre moltes ocasions desaprofitades, Tot i això un punt per continuar millorant.
En un nou partit dels querubins van jugar en la LLosa també un empat a 6 gols on van tindre que turnar-se el lloc de porter cada 5 minuts, en la foto els dos misters i Aaron i Pablo Olivares.

Gonzalo, el jugador del Benjami C en el seu partit contra el plús l'últim de la lliga regular un empat a 4 gols que haguera pogut ser perfectament una victòria.

Derrota un del Prebenjamí A contra la Senia per un 2-6 el partit va ser molt estrany ja que no hi ha tanta diferencia entre els dos equips.

11-0 contra la Costera diu tot del equip de FAbri per tancar una gran temporada on han quedat molt be classificats.

Salva i els seus gols van donar els tres punts al Infantil A contra el Vallada ja porten 4 partits sense pedre. A continuar així

Pau i Gustavo aprofintant el dia de descans per vore com va anar el matí ja que el Aleví B descansava.

Pese a la derrota del Alevi molt bon partit contra el Plús molt serios i un resultat no massa just. al final del partit 5-1

El líder i segur campió del Grup 27 en categòria Benjami va passar per damunt del nostres un contundent 14-1

Javier Susaeta, entrenador del Benjami a del Plús Xàtiva i coordinador de l'escola