JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

sábado, 11 de abril de 2009

PARTICIPACIÓ EN EL TORNEIG FEBO 09

El torneig Nacional FEBO 09 ha tingut representació de la nostra escola en el equip de la selecció comarcal de la VAll d'Albaida, els jugadors del Aleví de Gustavo Borja Borreda i David GArcia van ser seleccionats per participar en este fenomenal torneig de Futbol que es disputa en la capital de la comarca Ontinyent organitzat per la FEBO ha tingut un gran exit de public que ni la pluja a pogut deslluir, molta gent vinculada al futbol base de la comarca i de la Comunitat valenciana , murcia i albacete. En realitat un gran torneig de futbol base que cada any és supera. Alumnes de l'escola en la febo
Selecció comarcal de la Vall

Partit SElecció comarcal - villareal



Els nostres jugadors Borja i David que han disfrutat d' una gran experiencia, la que suposa participar representat a la selecció de la comarca. encara que ja sabem la dificultat de formar part de una selecció i competir al gran nivell mostrat durant tot el torneig.
Desde l'escola de Futbol Benigànim els volem donar la Enhorabona i que guarden per al seu record esta grata experiència de convivencia i futbol .
Tambe felicitar als organitzadors del Torneig Vicent Gandia com a president de la FEBO i al seu coordinador José Carlos Mullor.



No hay comentarios: