JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

domingo, 7 de junio de 2009

EA EA EA EL CADET DE BENIGÀNIM A PRIMERA

Dissabte 6 de Juny de 2009, les 10:00 del matí , el nostre cadet tenia que disputar el seu penúltim partit de la lliga contra l' Alcoiano B, hores abans Julio com és habitual preparava el camp el millor possible perquè els nostres, cosa que han fet durant tota la temporada, ens deleitaren amb el seu joc, Barilo preparava les taules per esmorsarets i a les 10:05 començava el partit. Molt prompte Kevin, el Capi de l' equip, adelantava al nostre equip, en uns moments Marcos i Jhon feien dos gols més ,un clar i eloqüent, 3-0 la primera part acabava.
Com si no es jugaren res, molt tranquils estaven . Víc el míster, el capo de l' equip , ja pensava amb l' últim partit contra l' Albaida. va fer canvis ,però els nostres són tots una pinya no volem ser menys i la segona part dos gols més de Jhon , Héctor i Vicent Bataller van deixar el 7 al marcador, la faena esta feta i era l'hora del esmorsaret . Com sol ser, l'últim partit a casa, l'entrenador, convida als jugadors quan acaben la temporada , rises, bromes, festa... però sobre tot tranquilitat , la unió de l' equip tenien clar que el partit era un tramit ,esperant l'últim partit de lliga contra l'Albaida per decidir qui sería el guanyador de la competició.
Però el destí moltes vegades és el que mana i sobre les 19:15 l'Albaida acabava el seu partit contra la Canal amb empat a 0-0 gols. Un empat que donava la lliga i el campionat al nostre Cadet, el mòbil no parava de sonar "és veritat l'Albaida a empatat i som CAMPIONS", crits, celebracions ,emocions compartides com si fora la nostra particular "Champions league" el Cadet 12 anys després feia història i tornava a primera regional.
Qué gran! que guay!, increible ,un equip que va començar amb dos derrotes però que creia en les seues possibilitats ,una colla de xiquets que han fet pinya durant tota la temporada, han seguit les indicacions del seu míster, de l' entrenador, de l' amic, que totes les setmanes feia el seu treball per convencer que ser campions era possible i de menys a més , com manen els equips grans es converteixen en els CAMPIONS DE LA TEMPORADA 08-09 en el grup 10 de 2 regional, per tant, moltes gràcies: Fran, Maño, Adrí, Urko, Miquel, Aitor, Alex, Sito,Mendi, Jordi,Borja, Jhon, Rafa,Vicent, Saul ,Vicent Bataller, LLorens,Marcos ,Kevin i Héctor. i Víctor Cuquerella com a entrenador, ell que té l'orgull d' haver sigut jugador d'aquell equip que l'any 1997 també va pujar a primera. Moltes Felicitats. Des de l'escola volem dir que estem molt orgullosos de tots vosaltres i que ara en les celebracions es comporteu com vertaders esportistes i campions.

Moltes gràcies per estos moments que sempre tindrem present en el record.
ENHORABONA CAMPIONS !!!!






No hay comentarios: