JUVENIL 2ª REGIONAL

JUVENIL TERCERA REGIONAL

CADETE PRIMERA REGIONAL

CADETE SEGONA REGIONAL

domingo, 7 de junio de 2009

ELS NOSTRES EN EL TORNEIG D'ESTIU DE LLOSA, CASTELLÓ I XÀTIVA

Durant este cap de setmana els nostres equips han disputat en Castelló, La LLosa i Xàtiva diferents torneig d'estiu com sol ser habitual com les competicions federatives acaben les escoles organitzen durant estos dies unes competicions per categories.
Els nostres equips han participat en Xàtiva en la categòria de Benjamí A i Benjamí tinguent els mateixos resultats tres derrotes els dos equips. També un triangular en Categòria Aleví on el Aleví B va empatar contra el Moixent a un gol i va pedre contra el Xàtiva per un gol a cero.
En Castelló de la Ribera un gran torneig on van particpar en L'Aleví A i el Benjami C els dos equips van obtindre la tercera plaça el Aleví A va pedre la semifinal contra el Quatretonda per 2-1 i va guanyar al Castelló per 1 gol a cero. El Benjami C va pedre contra el Algemesi per 4-1 i va guanyar el tercer lloc contra el Caselló per 4-2.
I en el camp municipal de la LLosa van participar els querubins que van guanyar al Albaidense per 1-0 i van empatar contra el Aielo i el diumenge a les nou disputen la final contra la llosa.
El prebenjami B que va fer un gran futbol i va tindre moltes ocasions de guanyar algun partit va pedre contra el Enguera A per 3-1 anava guanyat tot el partit fins el ultims 3 minuts. i contra el Moixent va pedre 1-0.
El prebenjami A va fer dos espectaculars partits i va guanyar al LLutxent per 4-0 i a la llosa per 3-2 tambe jugarà el dimenge la final a les nou de la nit.
Enhorabona a tots i a continuar disfrutant del futbol d'estiu.





























































































































































































































































el infantil de Juan Carlos tambe va guanyar a l'Alcoiano B per un clar 6-0, amb esta victòria és segon empatat a punts amb el Modalcoy a falta del partit final de lliga en Albaida.
Pase el que pase fenòmenal campanya la que ha fet el nostre Infantil A esperant que el proper partit pase el millor per als nostres i per què no tinguem doble campió.






















No hay comentarios: