Ontinyent D 2 - Aleví B
Ontinyent D 4 - Benjami B 5
Alcoiano C 5- Benjami C 1
Vallada 5 - Prebenjamí A 4
Sergi Vila autor del gol del Aleví A contra la pobla del Duc en un partit amistos jugat entre els dos equips 1-1.
Els querubins del Benigànim ha disputat un nou partit hui contra el Canals, 1-2 al marcador encara que els peques de Jordan e Iosu no han estat molt acertats per fer més gols.

El prebenjami B ha guanyat 4-1 al Plús xàtiva en un partit on Carles ha marcat els quatre gols.

El benjamí A en un partit amistos ha guanyat 4-0 contra el Guadassuar, bon partit del alumnes de Rafa que van a disputar el Torneig del Cotif el proper mes d'Abril.

sábado, 21 de marzo de 2009

PRIMERA JORNADA DE LA PRIMAVERA

partit trepidant del Prebenjami A contra el Navarres, molts gols i un empat que sap a poc Nico (6) Pablo 2 i Marc els golejadors.
En l'inici de la primavera, una nova jornada encara que com era habitual estos ulitms dies no ha lluit el sol, però bon temps per la pràctica del futbol , tots els partits s'han disputat sense problemes: destacar la gran victòria del Cadet per un 8-2 contra la CAnal ja que els homes de Vic han realitzat una gran primera part i s'han impossat d'una manera clara.
També l'infantil de Eliseo que en un partit que han disputat després del Benigànim(6-2 al Tavernes fenomenal partit del UD Benigànim que han passat per damunt del Tavernes).
Han empatat 3-3 contra el Castelló de la Ribera en un partit que els xiquets de Eliseo no han sabut mantidre la victòria pese adelantar-se per tres vegades.

Ruben autor d'un gol del Aleví a que al final no han pogut conseguir la victòria, pese anar 0-3 en la primera part, la segona per olvidar han perdut per 5-3.

El mateix resultat del Benjami A en Albaida un 5-3 en un partit molt extrany ja que no s'ha pogut remontar.

El equip de Sala ha perdut per un clar 5-9 contra el montaverner.

kevin el Fenomenal porter del Infantil A en l'instantanea, hui de nou Alex Mico el golet i victòria per un 1-0.

Abel i Rafa Almiñana entrenadors del Prebenjami hui han disputat un partit amistos en la pobla llarga al final la victòria per als locals, encara que els nostres han donat la cara en tot moment inclus en moments les fenomenals parades del porter local han impedit més gols dels nostres.

Algunes pares i mares del Prebenjamins B hui en la grada de la pobla.

Bona segon part del equip de Gustavo que han perdut contra el líder per un 2-5, la primera part ha segut del Castelló de la Ribera que serà el campió del grup 28 Enhorabona.

Destacar la victòria del Benjami B contra el CAstelló per un 3-1 en un partit molt igualat que al final els nostres s'han imposat.

PARTITS DEL 14 DE MARÇ

Una nova jornada s'ha disputat este cap de setmana, la majoria partits aplaçats que faltaven disputarse per la pluja o el vent d'esta manera tots els equips ja tenen els seus partits complets.
Per fí celebració i victòria del Aleví A, en una bona segona part els pupilos de Jesús van guanyar el seu partit contra la Costera, Falta fea a este bon equip que portaven massa temps sense coneixer el sabor de la victòria ara a per més.
El benjami c va caure de manera contundent contra l'ontinyent c el equip de la capital de la Vall va ser molt superior però els nostres van millorant tacticament per donar millor prestacions en les proximes competicions.

El sistema defensiu del equip del Cadet va ser clau en la derrota contra l'ayorense en un partit disputat de poder a poder on els nostres és van adelantar dos vegades i van deixar que es remontaren el marcador. Hi ha que continuar treballant que la lliga és molt llarga i fins al 13 de juny pot passar de tot. Este equip te raça de campió i estic segur que van a lluitar per conseguir el que volem.

José autor de tres gols contra la costera nova victòria, marcos i Andreu 4 els golejadors.

Adama és el lider del infantil A, ahir un gol i quan apareix de forma continua el seu equip ho agraix, 3-0 pese fallar moltes ocasions que el fenomenal porter de l'ayorense va desbaratar.

Bonam victòria del Benjami de FAbri , on es van repartir els gols la primera part un tres cero ja anunciava que els tres punts eren dels nostres.

Joel cada dia que pasa el jove punta del Aleví b va a més ahir ell va ser el autor del gol, que va donar els tres punts als de Gustavo,

Sense dubte el protagoniste del partit del juvenil va ser Emilio, el fenomenal jugador ahir li va tocar la més dura jugar de porter i com no podia ser d'un altra manera el que és un crack dins i fora o va desmostrar que de porter tambe te maneres.

JORNADA DEL 7 DE MARÇ

Ferran i Rafa del equip de Javi que hui ha conseguit la victòria davant del montaverner per 6-4, Nico i Pablo han segut els golejadors per partitda triple.
Adrian, Pascual ,Miguel, i José després del partit

Alex Mico, el davanter del Infantil A que hui ha marcat dos gols als seus amics de l'olleria, però com deu de ser després del partit tots estaven junts.
Sobre tot bon rollo és lo més important.

El cadet ha guanyat en L'olleria , per 2-3, un partit molt disputat que els pupilos de Víctor, han conseguit un bon resultat, però hi ha que continuar millorant i apendre de les nostres errades per continuar millorant als propers partits.

Per fí l'infantil B de Eliseo han guanyat .Este matí amb dos gols de Alex i Salva, tres punts per als nostres que té que donar-los moral de cara als propers partits.
Miguel Badenes,lesionat la setmana passada estava animat desde la banqueta als seus companys, esperem que tant ell com Bryan tornen prompte al terreny de joc.
Moments d'escalfament del Benjamí A, hui no ha sabut jugar al Xàtiva A i al final victòria dels de la Costera per un clar 6-1
Derrota en Xàtiva del Aleví A per un 8-4 ,després d'una primera part prou roïn dels nostres en la segon han estat més entonats, però no poden donar tanta ventaja a ningún rival ja que com diu el refran qui perdona paga.
ALTRES RESULTATS DE LA JORNADA
GENOVES 7 BENJAMI C 0
PREBENJAMI B 0- ALBAIDENSE B 6
ALBAIDENSE B - ALEVÍ B 8-1
ALBAIDENSE B - BENJAMI B 2-4
JUVENIL - CASTELLÓ DE LA RIBERA ( Diumengue 18:00 )

martes, 3 de marzo de 2009

pluja, pluja i més pluja

De nou i van.... ja hem perdut el conter la pluja va ser protagonista este cap de setmana en les instal.lacions municipals de Benigànim i va fer que tots els partits previstos per el últim cap de setmna de febrer no es pugueren disputar entre ells el partit de preferent entre el Benigànim i EMFU alcudia.
Els partits suspesos es diputaran el cap el proper 14- de Març aprofitant el descans de la lliga i el Cadet e Infantil A el proper dimecres 11 de Març a les 18:30 i les 20:00 hores.